Beste 3 EU-meglere for å kjøpe/selge aksjer med €0 provisjon – 2024

Nedenfor finner du de tre beste EU-regulerte handelsmeglerne for kjøp og salg av aksjer. Kjøp andeler med kreditt-/debetkort, Paypal og andre betalingsmetoder med gebyrer på 0 €.

 • Regulert av FCA, ASIC og CySEC
 • Ledende sosial/kopihandelsplattform
 • Kjøp US, UK og EU-aksjer
 • Flere betalingsmåter
wire-transfer Visa Master Card
Besøk

Capital at risk. Other fees apply. For more info, visit etoro.com/trading/fees

 • Regulert av FCA & CySEC
 • Invester i globale aksjer
 • Bestill og selg bestillinger (derivater)
 • Lavpris aksjehandel
 • Ingen kopihandel
wire-transfer Visa Master Card paypal Apple Pay qiwi artboard___13 artboard___12 przelewy24 MB – MultiBanco ideal
Besøk

80,84% av detaljhandelderivatkontoer taper penger.

 • Kjøp US, UK og EU-aksjer
 • Regulert av FCA, ASIC og CySEC
 • Flere betalingsmåter
 • Kopier vellykkede handlere
wire-transfer Visa Master Card
Besøk

Kapital i fare

Hvordan blir meglere rangert?

Å velge riktig megler er avgjørende for sikkerhet så vel som suksess i ditt handelsoppdrag. Vi har jobbet siden 2018 for å gi brukere som ønsker å investere i finansmarkedet en omfattende oversikt over aksjemeglere på nett. Vårt team av finansielle konsulenter undersøker, sammenligner og setter sammen sammenligningstabeller for regulerte, pålitelige meglere med vennlige handelsplattformer, provisjonsfri handel og raske pengeoperasjoner (inkludert innskudd og uttak)!

Friendly Trading Platforms
Brukervennlige tradingplattformer
Commission Free
Avgiftsfri
Fast Withdrawals
Raske uttak
Regulated Brokers
Regulerte meglere

FAQ

«Online handel» refererer til kjøp og salg av finansielle instrumenter via Internett. Om du bruker en datamaskin, iPad eller en smarttelefon, kan du alltid ha tilgang til det finansielle markedet med topprangerte tradingmeglere som støtter ulike enheter.

Folk kjøper aksjer av ulike årsaker; det kan være for å øke kapitalverdien, hvor tradere ønsker å kjøpe aksjer til en bestemt pris og deretter selge dem igjen når de blir dyrere. En annen grunn er potensielle inntekter med aksjer som kan gi utbytte dersom selskapet gjør det bra.

Et godt utgangspunkt kan være et selskap som du kjenner til. Alternativt kan du undersøke årsregnskap, nyheter og analyser, som kan hjelpe deg å fastslå hvilke aksjer som har potensiale til å vokse og handle deretter.

Hvis du ikke har åpnet en konto hos en respektert megler, kan du gjøre det nå ved å sammenligne våre ulike leverandører og velge en som passer for deg. Du bør velge en megler som tilbyr flere instrumenter i tilfelle du bestemmer deg for å utvide porteføljen din i fremtiden.

Svaret er: Ja og nei! Det anbefales sterkt at du kun velger en megler som er regulert eller autorisert av en ledende overordnet organisasjon som Financial Conduct Authority (FCA i Storbritannia), Australian Securities og Investment Commission (ASIC i Australia) og Cyprus Securities and Exchange Commission, blant mange andre. Regulerte meglere er mer pålitelig enn de ikke-regulerte, hovedsakelig fordi de har separate regnskap for kundene sine.

Vi tar med meglere som vanligvis aksepterer mellom $/€/£200 til $/€/£250. Dette gjør at du kan begynne med minst mulig før du utvider porteføljen din og går inn på flere markeder.